Jubileumfeestweekend

 

Het weekend van 8 en 9 juli is uitgeroepen tot jubileumfeestweekend in de speeltuin.

Op zaterdag 8 juli is iedereen vanaf 13.30 uur van harte welkom in de speeltuin. Rond 14 uur beginnen we dan met het officiële gedeelte.

Eerst wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van onze vlag-ontwerp wedstrijd waarna deze de nieuwe speeltuinvlag mag hijsen.

Daarna zullen de 2 nieuwe speeltoestellen officieel in gebruik genomen worden. Hiervoor hebben we de familie Barnaart uitgenodigd omdat zij in 1957 de grond waarop de speeltuin is gebouwd beschikbaar heeft gesteld.

Na het officiële gedeelte is het tijd voor feest! De kinderen kunnen spelen in de speeltuin en uiteraard de nieuwe speeltoestellen uitproberen. Er zijn allerlei activiteiten dus niemand hoeft zich te vervelen!

Ondertussen wordt aan degenen die komen kamperen een plek aangewezen waar zij hun tent neer mogen zetten en hopen we dat we zo met elkaar een leuk tentenkamp op kunnen bouwen!

Om 17 uur verzorgen juf Luus en juf Lisette van basisschool De Paradijsvogel een poppenkast voorstelling. Als deze afgelopen is mogen alle kinderen op kosten van de speeltuin eten halen bij Conny van Funnie Food.

De volwassenen kunnen hier natuurlijk ook eten. (U kunt hier pinnen)

Na het eten gaat het programma verder voor de kampeerders. Maar wat we dan allemaal gaan doen is nog even een verassing!

Zondag 9 juli is er weer van alles te beleven in de speeltuin. De kinderen die niet in de speeltuin hebben geslapen zijn vanaf 9.30 uur welkom in de speeltuin om spelletjes te komen doen en taart en poffertjes te komen eten.

Om 14 uur is het feest afgelopen en kunnen we hopelijk terugkijken op een geslaagd feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *