De kampeernacht

Het tentenkamp

Het lijkt ons erg leuk om een tentenkamp te bouwen in de speeltuin!

Alle basisschoolkinderen zijn van harte welkom om te komen kamperen. Voor de jongere kinderen (t/m groep 4) verwachten we dat er een volwassene mee komt zodat uw kind s ’nachts een bekend en vertrouwd iemand in de buurt heeft. We hopen dan dat deze volwassenen bereid zijn om een handje te helpen tijdens de kampeeractiviteiten.

Aangezien ons bestuur maar uit drie personen bestaat zult u vast wel begrijpen dat we dit niet zonder hulp kunnen realiseren. We hebben dus veel vrijwilligers nodig. Heeft u een paar uurtje neem dan contact op met 1 van ons. (bij contact ziet u onze telefoonnummers. U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier)

Het is de bedoeling dat alle kampeerders zelf een tent meenemen. Stel bijvoorbeeld zelf een team samen met minimaal 1 volwassene per team. Als er mensen zijn die nog (een) slaapplek(ken)  of een tent over hebben kunnen ze dit aangeven zodat kinderen die echt niet aan een tent kunnen komen toch kunnen komen kamperen.

Dus als je echt niet aan een tent kunt komen kun je dat aangeven. We proberen dan een slaapplek voor je te regelen zodat het voor iedereen een leuke kampeernacht kan worden!

Geef je op voor 30 juni!!!

Stuur via ons contactformulier een mailtje met de volgende gegevens:

  • Naam en telefoonnummer van de contactpersoon die tijdens de kampeernacht aanwezig is of die ’s nachts bereikbaar is als er iets aan de hand is.
  • Over hoeveel slaapplaatsen beschikt de tent die u mee neemt?
  • Mag er eventueel (als u slaapruimte over heeft) een kind die zelf geen tent heeft in uw tent slapen?
  • Naam en leeftijd van de kinderen die in uw tent slapen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen:

Arianne Komen – den Braber       06 22 51 55 56

Ed van Aken                                      06 24 27 15 59

Rob Rolvers                                       06 19 22 40 66

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *